Team

Doris van Vuuren en Noudje van Bussel zijn samen eigenaar van "Grootenhout Dressuurpaarden V.O.F.".

Met een groep van enthousiaste werknemers en enkele vrijwilligers runnen zij hun paardenbedrijf.

De paarden is hun grote passie en liefde.

Grootenhout Dressuurpaarden V.O.F. is gevestig op het terrein van Ouderenlandgoed Grootenhout.

Ouderenlandgoed Grootenhout biedt zorg aan ouderen met dementie die een dag en/of woonverblijf zoeken.

De paarden maken deel uit van onze zorgboerderij, dagelijks genieten ouderen van de lieve paarden en vrolijke, speelse veulentjes.

Doris & Zjengis.jpg

Doris van Vuuren

 

Doris van Vuuren begon al op jonge leeftijd met paardrijden.

Doris is gevormd door Tinneke Bartels, waar zij 20 jaar les van heeft gehad. Daarnaast is ze begeleid door Henk van Bergen, Jan Kluytmans en Mathias Jansson.

Als dressuurinstructrice heeft ze vele cursussen gegeven, alsmede ruiters individueel begeleid. Ook de stalruiters van Grootenhout Dressuurpaarden V.O.F. genieten van de fijne lessen.

Doris van Vuuren

Noudje van Bussel

Noudje is vanaf haar vroege jeugd volop bezig met paarden.

Op het bedrijf is zij dierenarts en verantwoordelijk voor de veterinaire begeleiding van de fokmerries en de jonge paarden.

Noudje van Bussel

Fleur Jansen

Fleur Jansen is sinds oktober 2018 ieder weekend te vinden bij Grootenhout Dressuurpaarden V.O.F. De ideale bijbaan die goed te combineren is naast haar master opleiding Nutrition&Health. Ze is met haar eigen paarden actief in de dressuursport.

Inge Nijkerk.jpg

Inge Nijkerk

Toen Inge Nijkerk 7 jaar was mocht ze (eindelijk!) op paardrijles. Ieder vrij uur was ze tussen de paarden te vinden: buitenritten, springen, verzorgen, wedstrijden, dressuur en longeren, alles vond ze leuk . Vanuit haar passie voor paarden heeft Inge de opleiding Paardenhouderij gevolgd aan Hogere Agrarische School Larenstein. Tijdens haar studie heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van paardenvoeding. Ook haar instructeursopleiding springen en dressuur “Orun fase 2” heeft zij met succes afgerond.

Na haar opleiding is Inge aan de slag gegaan als manager en instructeur bij Il Paretaio in Toscane, Italië.  

Daarna is ze terechtgekomen op springstal Scuderia Sassengo in Zwitserland. Hier heeft ze de jonge paarden getraind en uitgebracht op concours.

Omdat ze graag de sfeer wou proeven op internationale concoursen is ze aan de slag gegaan bij Claudia Gisler, een Zwitserse springamazone. 

Terug in Nederland is ze gaan lesgeven en enkele paarden gaan trainen.

Ondertussen heeft ze verschillende paarden opgeleid en uitgebracht tot en met Z niveau.